ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ»

Ο Σύλλογος Φίλων Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 και ώρα 20:00 στην Αιθουσα Τελετων ΑΠΘ συναυλία για τη στήριξη των παιδιών που βρίσκονται υπό την φροντίδα τεσσάρων φορέων της πόλης μας.

μελισσαΤο κέντρο Νεότητας Φάρος του Κόσμου, το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης “Η Μέλισσα” και ο Σύλλογος Φίλων Εθελοντών και Αναδόχων Οικογενειών “‘Αγιος Στυλιανός”συναντιούνται για «Πρώτη Φορά Μαζί» στη Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης.

Στη συναυλία θα λάβουν μέρος μουσικά σύνολα αποτελούμενα από μαθητές, καθηγητές και απόφοιτους του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης. Η συμφωνική ορχήστρα, το σύνολο κρουστών, η χορωδία και το τζαζ εργαστήρι του Σ.Ω.Θ., υπό την διεύθυνση της μαέστρου Λίζας Ξανθοπούλου, θα παρουσιάσουν μουσικές του κόσμου ξεκινώντας από την κλασική μουσική του Tchaikovsky, περνώντας στους θρακιώτικους ρυθμούς και τα αφρικάνικα gospel φτάνοντας μέχρι τη τζαζ και τον λάτιν παλμό της Βραζιλίας, για να καταλήξουν σ’ένα «γκραν φινάλε»!

φαροςΗ παρουσία και υποστήριξή σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!
Τα έσοδα θα διατεθούν στους τέσσερις φορείς.

ΜΠΑΛΟΝΙ ΑΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣΠροπώληση εισιτηρίων:
Ιανός, Αριστοτέλους
Σάρωθρον Cafe Bar (Κατούνη 17)
Μουσικός οίκος Μαυρομουστάκης (Καστριτσίου 4)
ZAXOS music store (Ιωάννου Μιχαήλ 1)
και στη γραμματεία του Ωδείου, Εγνατία 72 (πλατεία Αριστοτέλους)
τηλ.2310.236.356 & 2310 233.619
e-mail: info@synodeio.gr
facebook: prwti fora mazi

παιδικο χωριο

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ A

ΧΟΡΗΓΟΙ :

sima 9.58-new-WEBSHMA 102FM-WEBlogo-ERT3-NEW-2015LOGO 104CΜΗΝΥΜΑ FM1055logoA redblack
zaxos_logo

LogoSarothron-1
THESS CULTUREtipografio_xorigia_logoIOANNIS MAVROMOUSTAKISLOGOTYPOS TYPOLOGOY - COM SKETO YPSHLH ANALYSHALUSIDA POLITISMOU GREEN-BLlogo Cityportal_Black & turtleKulturosupa Logo gia xorigous whiteΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ