Χορωδία Σ.Ω.Θ.

_MG_1897Η Μικτή Νεανική Χορωδία του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης  “Feel For” δημιουργήθηκε το 1985 με την ίδρυση του Ωδείου. Αρχικό_MG_1842ς στόχος της ήταν η κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών του Ωδείου. Η πρώτη μαέστρος της χορωδίας ήταν η Αναστασία Κουμπάκι. Στον τομέα των μουσικών εκδηλώσεων η χορωδία του Σ.Ω.Θ. έχει παρουσιάσει πολλές συναυλίες και παραστάσεις στο εξωτερικό και σε αρκετές πόλεις της Ελλάδος σε συνεργασία με τους Δήμους, το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, το Υφυπουργείο Νέας Γενιάς και την Ελληνική Τηλεόραση.

- συμμετοχή στο ανέβασμα της πρώτης παιδικής όπερας στην Ελλάδα “Wir bauen eine Stadt” (Χτίζουμε μια πόλη) του P. Hindemith

- συμμετοχή στο φεστιβάλ “Παις όπερα“ Θεσσαλονίκης

-συμμετοχή σε παιδικά μιούζικαλ και  μουσικό θέατρο σε συνεργασία με το Κ. Θ. Β. Ε. και με τον διάσημο σκηνοθέτη Plamen Kartalov

-έχει συμπαρατάξει με την Συμφωνική Ορχήστρα του Σ.Ω.Θ.

Για τον εορτασμό της επετείου των 30 χρόνων απ’ο την ίδρυση του Σ.Ω.Θ συμμετείχε στην μεγάλη συναυλία στo Α.Π.Θ.

Tο Σεπτέμβριο του 2016 με πρόσκληση από το ίδρυμα “Milcho Leviev” , έδωσε συναυλία στο Αρχαίο θέατρο της Φιλιππούπολης, Βουλγαρία.

Το 2017 συμμετείχε στο Κ. Ο. Θ Underground, στα 52α Δημήτρια με το δρώμενο “Έγινε η Σπίθα Πυρκαγιά”, στο Συκιες Fest 2017 με το δρώμενο “Χίλιοι ξεριζωμοί κάναν μια πατρίδα“, στο Θεατρο Καππα -συναυλία κατά των εξαρτήσεων “ROCK WITHOUT DRUGS”, στην τελική συναυλία του ωδείου στο Γαλλικό Ινστιτούτο, στην Ημέρα Βιβλίου - “Διαβάζω και αλλάζω”, στο 6ο Χορωδιακό φεστιβάλ Αιγινίου με την τωρινή της μαέστρο και πιανίστρια Ελιόνα – Ελένη Σινιάρη.